Cushman & Wakefield Inhousedag

Op vrijdag 10 mei 2019 organiseren wij een kennismakingsdag voor studenten in ons hoofdkantoor op de Amsterdamse Zuidas. Een dag waarop we je laten zien hoe wij invulling geven aan onze doelen en ambities. Waarop we je meenemen in de impact die de structurele veranderingen in de samenleving hebben op de gebouwde omgeving. En waarop we je laten zien hoe wij oplossingen aanreiken die duurzame ondernemingswaarde creëren voor onze opdrachtgevers. Kortom: een dag waarop je ervaart wat het is om 'vandaag te werken aan de vastgoedmarkt van morgen'.

Wat ga je tijdens deze dag doen?
We beginnen uiteraard met onszelf aan je voor te stellen. Wie zijn wij, wat doen wij en hoe onderscheiden wij ons in de markt. Vervolgens werk je aan een casus die is opgesteld door een van onze adviseurs op basis van een inmiddels afgeronde transactie. En tot slot gaan we de locatie uit de casus ook daadwerkelijk bezoeken. En daarvoor hoef je niet je wandelschoenen mee te nemen.

Ben jij er bij?
Ben jij in de laatste fase van je studie aan de Hogeschool of Universiteit en heb jij affiniteit met vastgoed? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar
recruitmentnl@cushwake.com. Overtuig ons van de waarde van deze dag voor jouw verdere ontwikkeling en toekomstige carrière.  Wie weet zien we elkaar dan op 10 mei in ons kantoor in Amsterdam! Aanmelden kan tot vrijdag 26 april 2019.